MENIU CAUTĂ

De ce s-a despărțit Nick de la N&D de Delia. „Poate asta a fost greșeala mea”

Distribuie

Mulți s-au întrebat de ce s-a despărțit Nick de la N&D de Delia,  alături de care făcea furori în anii 2000. Artistul a făcut dezvăluiri la o emisiune TV.

Nick și Delia au format, în anii 2000, una dintre cele mai de succes trupe de la noi, cei doi scoțând hit după hit și impunându-se rapid pe scena muzicală. Din păcate, cei doi s-au separat, delia urmând o carieră solo.

 

De ce s-a despărțit Nick de la N&D de Delia: n-au avut contract

Nick și Delia pe vremea când făceau parte din trupa N&D, într-un concert, în anul 2000

Nick și Delia pe vremea când făceau parte din trupa N&D, într-un concert, în anul 2000

Nick a fost invitat la o emisiune de televiziune de la kanal D, unde a spus de ce s-a despărțit de Delia, cu care forma trupa N&D.

„Am fost sus și ne-am despărțit ok. Mi s-a părut ca am fost lucrat pe la spate legat de discuțiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo. Intâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greșeala mea. Dacă aveam, poate eram ok și azi. Am avut încredere deplină în ea”, a spus Nick.

„Nu pot spune motivul real al despărțirii, dar cred că se împărțeau banii prea nasol în 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, băgam benzină etc. Am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamăgit de ruptura pentru că proiectul a fost sufletul meu”, a adăugat el.

„Da, am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea și fără mine, dar nu pot să spun asta. Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus și care crește și acum. Am mai cântat împreună pentru fani. Mulți se întreabă sau așteaptă o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesa, dar nu am avut timp. Nu știi cum e viața”, a încheiat artistul.

Citește și:

EXCLUSIV/ N-ar recunoaște nici în ruptul capului, dar e evident! Prin ce intervenții estetice a trecut Delia pentru a arăta așa

Nick (ex N&D), ATAC DUR la adresa Deliei Matache: I-am dat prea multă atenție. Dacă nu existam eu, NU EXISTA DELIA

 

Comentarii