MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2017 15:40

De ce se teme Delia cel mai tare. A ieșit totul la iveală

Distribuie

Delia a mărturisit că există un lucru de care se teme foarte tare.

Chiar dacă a văzut până acum numere de-a dreptul terifiante fără să pară foarte afectată, cea care a reușit să o sperie cu adevărat pe jurata 'iUmor' Delia a fost o doctoriță.

O vizită medicală de rutină în studioul 'iUmor' a scos la iveală temeri nebănuite în rândul juraților. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost mai întâi intrigați, crezând că prezența medicului specialist în diabet și nutriție Oana Dumitrache face parte dintr-un număr de comedie.

Când aceasta a început însă să le ia tensiunea și chiar să vrea să îi înțepe cu un ac pentru măsurat glicemia, jurații nu au mai părut deloc în largul lor. Cheloo s-a ridicat de la pupitru, iar Mihai Bendeac a spus răspicat că nu se va lăsat înțepat sub nicio formă.

Delia, care a vorbit recent despre tatăl său care este călugăr la Muntele Athos, a recunoscut că nu poate să se apropie de ace.

'Am o chestie cu acele, nu îmi plac. Singurele de care nu mi-e teamă sunt acele de tatuat', a mărturisit Delia, care, în urmă cu câteva zile, a lansat piesa „Verde Împărat”.


Citește și: REPORTAJ: Doi frați basarabeni, unul jurist și altul programator, au renunțat la meserii și s-au făcut clovni.'Ne place să vedem oameni veseli!'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii