De Dana Aramă,

Într-un interviu pe care Ileana Constantinescu, cea mai bună prietenă a regretatului Ion Dolănescu, l-a acordat pentru www.ziarulring.ro, a povestit lucruri neştiute despre marele artist.
Astfel, potrivit acesteia, cântăreţul de muzică populară se temea că suferă de cancer.
„Joi mi-a zis că n-a dormit toată noaptea şi că se teme că poate are cancer şi familia îi ascunde asta. L-am liniştit, spunându-i că are poftă de mâncare şi după-amiază era deja foarte calm. După doar două ore, am fost sunată că moare Ion… Am urlat ca o fiară când medicii mi-au spus că Ion a murit. Am avut nevoie de pastile. N-am putut să trăiesc fără prietenia lui, l-am iubit sincer. Am umplut golul lăsat plângând şi venind zilnic în casa lui”, a dezvăluit Ileana Constantinescu.
Ea a povestit şi despre felul incredibil în care a reacţionat Margherita Valenciano, mama unuia dintre fii lui Dolănescu, Dragoş, înainte ca regretatul rapsod să moară.
„Dragoş şi Margherita au venit să-l vadă înainte să moară, dar Ionaş mi-a zis: «Spune-i să nu vină, că nu mai am bani să le plătesc avionul». Ionaş a avut o criză când înregistra o melodie pentru ziua lui Ionuţ. A doua zi, ea a vrut să-l servească, dar el, supărat şi din cauza bolii, i-a spus să-l lase în pace, că are cine să-l servească. În urma discuţiilor, Margherita a plecat fără să-şi ia la revedere, spunând: «Dă-l la dracu’, să moară!»” a spus Ileana Constantinescu.
Citeşte şi:
 

După 4 ani prin tribunale pentru averea tatălui, Ionuţ Dolănescu S-A HOTĂRÂT: „Dacă am să câştig, cred că aş putea face UN RESTAURANT în casa Dolănescu”

Războiul continuă între fiii lui Ion Dolănescu! Dragoș: „Ionuț nu are ce să spună la tv și apare cu scandaluri. Mi se pare de prost gust!”