Mergi direct la conținut »
Decizia radicală luată de Diana Dumitrescu. "Nu mai pot, nu-mi mai place"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Decizia radicală luată de Diana Dumitrescu. „Nu mai pot, nu-mi mai place”

Diana Dumitrescu a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera ei. Vedeta a mărturisit că este pusă pe mari schimbări în anul 2019.

De Dana Aramă,

 

Actrița Diana Dumitrescu are planuri mari entru anul care vine. Ea a afirmat, la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, că vrea să facă schimbări în ceea ce privește cariera sa.

Actrița a început cursurile unei școli de design interior.

„Vreau să mă apuc de ceva ce nu are legătură cu televiziunea sau actoria. Demersul deja l-am început. Fac o şcoală în acest domeniu. 2019 va fi un an de încercare, învăţ şi sper că o să-mi iasă.

Nu mă mai regăsesc în ceea ce fac acum. Nu-mi mai place. Fac asta cu drag, dar nu mă mai regăsesc. Nu mai pot, nu-mi mai place. Trebuie să fac ceva în care să mă regăsesc cu totul.

Nu voi renunţa total, dar nu voi mai avea apariţii mondene pentru că nu-mi mai plac. Am o vârstă la care nu îmi mai permit anumite lucruri”, a exlicat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu s-a făcut remarcată ca actriță. De-a lungul anilor, vedeta a jucat în numeroase telenovele care s-au bucurat de mare succces la public. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a acestui an. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion.

Citește și: EXCLUSIV/ „Poliția nu m-a căutat niciodată în trei ani!”. Libertatea l-a găsit în Anglia pe tânărul care a văzut cum comisarul a lovit-o pe Ana pe zebră. Șoferul-comisar s-a dus acasă la tatăl acestuia, și el martor, ca să-i influențeze!

Close
Închide
  Close