Mergi direct la conținut »
Declarația neașteptată a lui Pepe despre soția sa. "Nu mă mai înțeleg cu ea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarația neașteptată a lui Pepe despre soția sa. "Nu mă mai înțeleg cu ea"

Declarația neașteptată a lui Pepe despre soția sa. „Nu mă mai înțeleg cu ea”

Pepe a făcut o declarație neașteptată despre cea care îi este parteneră de viață, Raluca Pastramă.

De Dana Aramă,

Cântărețul Pepe, care de curând a mărturisit că își mai dorește un copil, are o carieră de suces, dar și o familie fericită alături de soția sa, Raluca, și de cele două fiice ale lor, Maria și Rosa.

Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, cea de care a divorțat cu mare scandal cu ceva ani în urmă.

Pepe, care anul acesta a împlinit 38 de ani, și-a deschis recent o grădiniță, de care se ocupă actuala sa parteneră de viață, Raluca. mai în glumă, mai în serios, cântărețul a mărturisit că din această cauză a ajuns să nu se mai înțeleagă cu ea.

”Nu mă mai înțeleg deloc cu ea. E implicată mereu cu grădinița. Ea la 8 nu mai e acasă și termină pe la 6. Sunt destui copii care s-au înscris”, a declarat Pepe la emisiunea ”Cool Sunday Nights”, de la Antena Stars.

 

Tatăl lui se operează pe inimă

 

În cadrul aceleiași emisiuni, pepe a mărturisit că tatăl său, Ion Talent, se pregătește de o intervenție chirurgicală la inimă.

”Urmează să facă o intervenție chirurgicală la inimă. A trebuit să facă un set de analize și nu au ieșit tocmai bine. El e foarte încrezător și puternic. Îl susțin. Avea senzația că-l mint medicii că-i bolnav. Vrem să eliminăm orice risc. Toți sunt îngrijorați”, a explicat Pepe.


Citește și: ANALIZĂ. Scumpirea carburanților, mai mare decât acciza Guvernului


 

Close
Închide
  Close