Mergi direct la conținut »
Declarație de dragoste pentru Mihai Bendeac. Nu au lipsit petalele de trandafir și șampania
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarație de dragoste pentru Mihai Bendeac. Nu au lipsit petalele de trandafir și șampania

Declarație de dragoste pentru Mihai Bendeac. Nu au lipsit petalele de trandafir și șampania

Suprizele din cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, nu s-au desfășurat doar pe scenă! Juratul Mihai Bendeac a avut parte de o surpriză extrem de romantică în culise.

O admiratoare a călătorit prin toată Europa și a venit în România pentru a-l cunoaște mai bine pe Mihai Bendeac. Fără ca juratul iUmor să bănuiască ceva, aceasta i-a pregătit în culise, la filmările pentru cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, un cadru romantic în care să își mărturisească toate sentimentele. Tânăra l-a întâmpinat la capătul unui drum presărat de petale de trandafir cu șampanie și bomboane de ciocolată.

În cel de-al șaselea sezon, Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac sunt doar câțiva dintre invitații speciali care vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați. Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile pe alocuri usturătoare, telespectatorii pot afla în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și:

Comuna din România care atrage tinerii ca un magnet! În 25 de ani, numărul de locuitori a crescut de 5 ori! (GALERIE FOTO)

Close
Închide
  Close