MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

DECLARAŢIE-ŞOC: EBA şi SYDA SE VOR DESPĂRŢI. Iată CINE spune acest lucru

Distribuie

Vizionara, care este prezentă zilele acestea în Bucureşti, pentru a susţine o conferinţă interactivă, Carmen Harra a afirmat pentru ziarul „ring” că preşedintele Traian Băsescu va avea şi un nepoţel, dar că relaţia dintre Elena şi Bogdan nu va dura.
Carmen Harra susţine că nici măcar copilul nu îi va ţine împreună. „Mariajul dintre Elena şi Bogdan are şanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani şi după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui”, ne-a declarat Harra. Cât despre legătura dintre fiica şefului statului şi Bogdan Ionescu, vizionara susţine că „îi ţine împreună doar o influenţă externă”.

Harra a mai făcut o previziune care, dacă se va împlini, îi va aduce bunicului Băsescu o mare bucurie. „Fetiţa Elenei Băsescu va avea un frăţior. Nu are un destin uşor, va trece prin tot felul de încercări, per total însă va fi o prezenţă pozitivă, va încerca să facă foarte mult bine în jur, are energia planetei Venus, va fi o personalitate intuitivă, foarte diferită de toţi cei din familie. Relaţia karmică a fetei este cu tatăl. Ea şi tatăl au avut o legătură în vieţi anterioare, undeva în Italia celui de-al Doilea Război Mondial. Fetiţa nu va trăi în România, nu va face nici şcoală în România.”

Citește mai multe despre Carmen Harra pe Libertatea.

Comentarii