MENIU CAUTĂ
02 Mai. 2017 16:25

Delia a lansat videoclipul piesei „Rămâi cu bine”, despre un cuplu și o soacră „băgăcioasă”. Artista a colaborat cu Macanache, iar în clip apare chiar soacra ei

Distribuie

Delia a lansat videoclipul piesei "Rămâi cu bine". Colaborarea Deliei cu Macanache a dus la piesa "Rămâi cu bine", care are acum și un videoclip oficial, regizat de Alex Ceaușu.

Clipul este regizat de Alex Ceaușu, iar melodia a fost compusă de Alex Cotoi și Delia Matache, în timp ce versurile au fost scrise chiar de Macanache și Delia, scrie infomusic.ro.

Clipul este o parodie a anilor 90 cu un scenariu amuzant despre un cuplu și o soacră „băgăcioasă”. Rolul mamei este jucat chiar de către soacra Deliei, Ioana Munteanu.

<< Piesa ”Rămâi cu Bine” este o piesă inspirată din realitatea cotidiană, dar țin să precizez că nu este inspirată din viața mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă. Are un sound foarte ”anii ‘90” cu un clip în care se găsesc niște flashback-uri din copilăria noastră, din cartier. În clip rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mândră, căci are calități de actriță. Colaborarea este cumva neașteptată de către public, dar eu îmi doream foarte mult să cânt cu Maca. Cochetam de mult cu ideea asta și i-am trimis un ghid audio cu piesa, i-a plăcut foarte mult, și-a scris versurile pe partea lui și gata piesa! Piesa este compusă de mine, muzica și text, iar orchestrația a făcut-o Alex Cotoi la Global Records și sunt foarte mândră de ce a ieșit.

P.S.: Consider că această prescurtare ”mă-ta” e un cuvânt foarte frumos. Putea fi fiică-ta, putea fi tac-tu, dar fiind vorba de mamă, se numește ”mă-ta” >> , spune Delia.

„Melodia s-a născut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis și mie un demo cu ea cântând la pian refrenul și linia melodică. Și na, într-o zi ne-am întâlnit la studio, am mers, am bam bam, am scris niște versuri, am făcut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit odată la studio să cizelam melodia și cam aia a fost. Na, eu simț cumva că e o problemă a tuturor cuplurilor cu mamele soacre și chestii de astea. Sperăm că o să fie o melodie plăcută pentru toată lumea.”, a declarat Macanache.

Macanache, sau „poetul derbedeu”, pe numele său real Dinescu Constantin-Bogdan este originar din cartierul bucureștean Titan. Single-ul de debut, „Ăsta sunt eu”, a fost lansat în 2015, urmând apoi piese ca ”În fiecare zi”, ”Șefu”, ”O joacă de copii”.

FOTO: facebook.com/OfficialDelia

Citește și Delia s-a filmat pe WC. Înregistrare nemaivăzută cu artista | VIDEO

Duelul Andra vs. Delia s-a încheiat remiză la Gala premiilor muzicale ale Radioului Public. ”Împăcate” de organizatori cu un număr egal de trofee

Delia, în vizită la copiii bolnavi de cancer. Gestul emoționant făcut de artistă

 

Citește mai multe despre Delia Matache, macanache și soacra pe Libertatea.

Comentarii