Mergi direct la conținut »
Delia dezvăluie secrete din culisele "X Factor". Jurații rup rândurile când se opresc camerele! "Stăm separat, înainte și după show"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Delia dezvăluie secrete din culisele "X Factor". Jurații rup rândurile când se opresc camerele! "Stăm separat, înainte și după show"

Delia dezvăluie secrete din culisele „X Factor”. Jurații rup rândurile când se opresc camerele! „Stăm separat, înainte și după show”

"X Factor" a intrat în faza de "bootcamp", adică etapa scaunelor, iar jurații au intrat în priză cu show-urile lor de la Sala Palatului, deoarece, ca un făcut, trei dintre cele patru vedete ale emisiunii urmează să cânte, în noiembrie și decembrie, pe una dintre cele mai râvnite scene de concert din București. Cu pregătirile pe cap și cu agendele pline, nu e de mirare că Delia, Horia Brenciu, Bănică jr și colegul lor Carla's Dreams rup efectiv rândurile când se opresc camerele de filmat și "o taie" fiecare în cabina lui. Asta ne-a dezvăluit Delia. Ce alte secrete am smuls de la ea poți descoperi în interviul e mai jos.

De Ana Maria Marinescu,

Libertatea: Al optulea sezon „X Factor”, tot cu Ștefan, Horia și Carlas Dreams. Te vezi îmbătrânind alături de ei? Că aveți deja vechime ca familie, în formula asta…

Delia: Da, păi la cât timp petrecem împreună, putem îmbătrâni împreună fără nicio problemă. Cam asta se întâmplă, de ceva ani, suntem tot împreună, avem deja vechime.

Ce ne poți spune despre ei ce noi nu știm? Ce hachițe le-ai descoperit, ce tabieturi, ce obișnuințe, ce… preferințe? Cine-i pontosul trupei, cine-i seriosul, cine-i obsedatul de alimentație sănătoasă, cine-i pasionatul de tehnologie și cine-i mai pe retro?

Ce pot să vă spun despre ei… noi stăm separat, fiecare în camera lui în general, înainte și după show. Ne mai vedem, din când în când ne mai vizităm. Pontoșii trupei cred că suntem eu și Horia, seriosul trupei este Carlas Dreams. Obsedat de alimentație sănătoasă nu este nici unul, pasionată de tehnologie tot eu sunt, iar mai pe retro e Ștefan.

Ce anume crezi că-i enervează la tine pe colegi, cum le încerci răbdarea și cum îi împaci?

Atunci când ne contrazicem, chiar și cu argumente. Nu prea le place asta, mai ales când se întețește competiția, când miza e de în ce în ce mai mare.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!

Ai luat o dată trofeul, în 2013, sigur vrei să repeți experiența. Cu ce arme noi ai intrat în lupta pentru noul sezon?

Nu am arme noi, țin cont de fiecare dată de ceea ce avem în dotare, și anume concurenții. Cred că ei sunt armele, nu există altceva. De ei depinde totul!

Cât de mult ți se dă peste cap programul când ai filmări pentru „X Factor”?

Mi se dă peste cap programul și când sunt filmări pentru „X Factor”, și când sunt alte lucruri. Sunt obișnuită să nu am o rutină de zi cu zi și să apară schimbări sau lucruri noi de făcut. Când sunt zilele de filmare, încerc să nu-mi pun altceva, pentru că nu vreau să mă încurc și să mă „haotizez” prea tare.

Sunt la modă show-urile de supraviețuire, aproape iau fața celor de talente… Te-ar tenta să dai „X Factor” pe „Ultimul Trib”, așa, un sezon?

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei
Recomandări

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei

Nu știu ce să spun. Îmi plac chestiile astea foarte mult, îmi place să mă uit la ele. Prefer să merg singură, fără camere de filmat după mine. Mi-e de ajuns să pun un Instastory cu ce fac și pe unde sunt și prefer să simt aventura din plin așa, în vacanță.

Te gândești la o vizită în Trib? Madagascar, lemurieni… trebuie să fie interesant!

Eu am vizitat triburi. În Etiopia, în Omo Valley, am văzut vreo 6-7 triburi diferite. În Madagascar încă nu am ajuns, dar cu siguranță am să merg și acolo.

A intrat în priză cu show-urile pe care le va susține săptămâna viitoare de la Sala Palatului

Cum merg pregătirile pentru show-ul tău din 14, 15 și 16 noiembrie, Acadelia? Câte ore repeți pentru un astfel de spectacol? Care sunt cele mai mari provocări și câte costume vei schimba?

Sunt destul de multe ore de repetiție. E nevoie să dedici, cu câteva luni înainte, cel puțin câteva ore pe zi pentru asta. Pregătirile merg bine, suntem un pic în alertă și un pic în contratimp. Avem multe lucruri de făcut și timpul e destul de scurt.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

Costumele sunt o provocare în sine, pentru că, din păcate, îți ia foarte mult timp să schimbi costumații întregi, să le gândești, să le structurezi cumva încât să fie ușor de pus, ușor de scos. Nu pot să întrerup show-ul și să mă schimb de câte ori aș vrea, pentru că aș transforma spectacolul într-un catwalk. Dar mi-ar plăcea să schimb cât mai multe ținute.


Andreea Mantea se mută în Turcia, cu fiul ei și cu bona! Șase luni de „exil” pentru reality-show-ul „Puterea dragostei”

Terapia lui Cristiano Ronaldo și Sharon Stone prinde teren în România. Ozon în sânge pentru tinerețe fără bătrânețe

Close
Închide
  Close