MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2012 12:45 , de Magdalena Duru

Demi Moore nu mai e „Doamna Kutcher” nici pe Twitter

Distribuie

A fost greu să găsesc un nume drăguţ, un pic jucăuş şi care să fie şi liber. Aşa că de acum înainte va fi doar @justdemi. M-aş putea obişnui cu asta”, le-a scris Demi Moore fanilor de pe Twitter.
Demi Moore și Ashton Kutcher au anunțat că divorțează în noiembrie 2011, după un mariaj care a durat 6 ani, principalul motiv al despărțirii fiind infidelitatea actorului.
Înainte să se mărite cu Ashton, Demi (49 ani) a mai fost căsătorită de două ori, prima dată cu cântăreţul Freddy Moore, iar a doua oară, cu starul hollywoodian Bruce Willis, cu care are trei copii. Demi Moore şi Bruce Willis au divorţat în 2000.
Actriţa a început să se întâlnească cu Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de Willis, când acesta era un star în ascensiune şi juca în sitcomul „That ’70s Show”. Relaţia lor a devenit imediat foarte mediatizată, pentru că între ei este o diferenţă de vârstă de 16 ani, dar în anii care au urmat au părut foarte fericiţi. Până anul trecut, când Sara Leal, un fotomodel de 22 de ani, a declarat în presa tabloidă că a avut o aventură cu Kutcher.
 

Citește mai multe despre Demi Moore și Demi Moore - Ashton Kutcher, despărţire cu scântei pe Libertatea.

Comentarii