MENIU CAUTĂ
25 Oct. 2017 12:18

Denisa Răducu, premiată. A primit „Butonul de argint” de la YouTube

Distribuie

Denisa Răducu a fost premiată pentru numărul de abonați pe care le-au avut videoclipurile ei pe platforma YouTube.

Denisa Răducu, cunoscută publicului larg pe numele de scenă Denisa Manelista, a încetat din viață pe 23 iulie anul acesta. Denisa Manelista a fost înmormântată în localitatea ei natală, din Vâlcea.

Tânăra artistă a încetat din viață la vârsta de doar 27 de ani, în urma unei boli cumplite la ficat.

Acum, echipa care se ocupă de pagina de pe o rețea de socializare a regretatei artiste a anunțat că aceasta a primit un premiu de la YouTube. Este vorba de premiul „Butonul de argint”, care se acordă celor care depășesc 100.000 de abonați pe platforma respectivă.


„Astăzi a ajuns „Butonul de Argint” premiul Youtube pentru primii 100.000 de abonați , un premiu care trebuia revendicat cu mult timp în urmă având în vedere că acum sunteți pe Youtube peste 370.000 de abonați , un premiu de care Denisa ar fi meritat să se bucure de el , dar cu siguranță de acolo de sus îngerul nostru se bucură și veghează și are grijă că toate lucrurile să se întâmple așa cum trebuie ! #DorDeTine
 Mii de mulțumiri Elenei care a avut grijă de canalul de youtube și nu numai ! #echipaDenisaMusic” se arată în mesajul publicat de echipa Denisei Răducu.


Citește și: VIDEO | Reportaj cu arma-n mână. Am testat mitraliera NATO și pistolul pentru luptă urbană


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu, premiu și Youtube pe Libertatea.

Comentarii