MENIU CAUTĂ

Depeche Mode în România 2017. Trupa va concerta pe 23 iulie, la Cluj

Distribuie

Depeche Mode vine în România în 2017. Celebra trupă a anunțat pe contul de socializare, într-un live, că anul viitor pe 23 iulie, va susține un concert memorabil la Cluj.

Anunțul oficial că Depeche Mode vine la Cluj a fost făcut într-o conferinta de presa organizată chiar de catre membrii trupei, la Milano, în Italia.

„Avem plăcerea să vă anunțăm, că în vara lui 2017, pornim  Turneul european în 32 de orașe din 21 de țări din Europa. Turul începe de la Stockholm Prieteni Aren,  pe 5 mai 2017 și se termină pe 23 iulie, cu un spectacol pe  stadion în Cluj-Napoca, România”, au anunțat membrii trupei.

Depeche Mode vine în România în 2017, Clujul fiind ultima destinație a turului

Clujul este ultima destinație pe harta muzicienilor, pe 23 iulie 2017, în turneul de promovare a noului album, „Spirit„, care va fi lansat la începutul anului viitor. Evenimentul a fost transmis LIVE pe Facebook și pe website-ul Depeche Mode. Cu o carieră de peste  37 de ani și care însumează până în prezent 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii. Depeche Mode datează încă din 1976, când Vince Clarke si Andrew Fletcher înfiintau trupa No Romance în China.  Dupa venirea lui Martin Gore și a lui Dave Gahan, ca solist vocal, în 1980, formula devine completă, iar numele se schimbă definitiv în Depeche Mode. Trupa debuteaza cu piesa „Photographic”, semneaza cu Mute Records și lansează albumul de debut, „Speak and Spell”, în 1981.

„Turneul promovează viitorul album, Spirit, ce va fi lansat la începutul anului  viitor. Prima parte a turneului Global Spiritii aduce pe Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher în fața a peste  1.5 milioane de fani din 32 de orașe din 21 de țări europene. Turneul debutează pe 5 mai 2017 si include concerte pe Stade de France din Paris, San Siro din Milano sau Olympiastadion din Berlin, dar și pe  stadioane nemaiîntâlnite de trupa, ca London Stadium, Otkritie Arena din Moscova sau Cluj Aren. Biletele vor fi puse în vânzare online, pe www.eventim.ro, din 21 octombrie 2016, fiind disponibile ulterior și în magazinele partenere. „Suntem foarte încântați că trupa a dorit să -și întâlnească fanii din alte parți ale țării și ne face mare placere să revenim la Cluj-Napoca, mai ales ca am avut o colaborare minunata cu echipa de la Cluj Arena  în 2012, a declarat Laura Coroianu, Director General Emagic”

Citește mai multe despre cluj și Depeche Mode pe Libertatea.

Comentarii