MENIU CAUTĂ

VIDEO | „Despacito”, cel mai vizionat videoclip de pe Youtube. A depășit 6 miliarde de vizualizări

Distribuie

Videoclipul melodiei cântate de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, "Despacito", a adunat un număr record de vizualizări pe Youtube, adunând cu 1,9 miliarde mai multe vizualizări decât oricare alt videoclip. 

Clipul piesei „Despacito” a fost filmat în Puerto Rico și a fost publicat pe platforma YouTube pe 12 ianuarie 2017. În 2 ani de la publicare, videoclipul a fost vizionat de peste 6 miliarde de ori.

Videoclipul a strâns 25.7 milioane de vizualizări într-o singură zi şi are o medie de 2,8 milioane de vizionări pe zi până acum doar anul acesta, potrivit digi24.ro.

În anul 2018, Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness, cu megahitul „Despacito”, distincţie ce l-a plasat pe cantautorul portorican într-o companie foarte selectă alături de nume mari ale muzicii, precum Lin-Manuel Miranda, Ozzy Osbourne, Rihanna şi Taylor Swift.

Cântărețul Luis Fonsi a frânt inimile multor doamne și domnișoare, însă acesta este un familist convins. Din anul 2014, Luis Fonsi este căsătorit cu o superbă blondă, Agueda Lopez. Acesta este cea de-a doua căsnicie a muzicianului. Între anii 2006 și 2010, el a fost căsătorită cu actrița de telenovele Adamari Lopez.

Foto: Captură YouTube


Ospătar în România, patron de restaurant în Spania! Povestea unuia dintre cei 3,5 milioane de români din diaspora


 

Comentarii