MENIU CAUTĂ

Despartire in direct

Distribuie

Moment-soc in timpul emisiunii „Vara ispitelor” de sambata seara. In direct si la ora de varf, una din perechile care au concurat saptamana trecuta s-a despartit. La 13 octombrie, cei doi tineri din Bucuresti urmau sa-si oficializeze relatia de 3 ani…
„Ii dau papucii”. Sentinta a cazut neinduratoare, in linistea de pe platoul de filmare. Cu lacrimi in ochi, Simona Berechet, o bruneta cu un trup delicat, a rostit cuvintele cu o hotarare care nu lasa loc de impacare. Tanara de 21 de ani, invatatoare, a urmarit, din ce in ce mai socata, filmuletul cu „aventura” de o saptamana a logodnicului ei, Mihai Niculescu (22 de ani). A vazut cum acesta isi saruta „ispita”, blonda Dalia, cum incerca sa o convinga sa se revada si dupa incheierea emisiunii, dar mai ales a auzit un dialog care a facut sa se reverse paharul. Dalia catre Mihai: „Dar in toamna urmeaza sa te casatoresti cu Simona”. Mihai: „Asta nu conteaza”.
Pe tot parcursul emisiunii, Mihai parea sa nu constientizeze ce i se intampla. Nici cuvintele Simonei, nici interventia mamei ei, care a dorit sa-si sustina fiica in asemenea clipe, nici comportamentul celor din jur, care aproape ca l-au ignorat, nu i-au alungat zambetul de pe buze. Un zambet fortat, pentru ca dupa incheierea emisiunii, Mihai a inceput sa tremure, sa se agite. Intelesese.
In ciuda acestui moment greu, si Mihai si Simona marturisesc ca emisiunea „Vara ispite-lor” i-a salvat. Mihai: „A fost o experienta unica. Daca pana acum imi era teama sa recunosc si fata de mine ca m-am grabit cand m-am decis sa ma insor, emisiunea m-a ajutat sa fiu sincer cu mine si sa ma gandesc mai bine ce o sa fac in viitor”. Simona: „Ii multumesc lui Dumnezeu ca am venit aici. Daca nu ajungeam sa-i vad si aceasta fata, as fi trait in minciuna cine stie pentru cat timp”. „Simona va ramane pe primul loc in sufletul meu”, completeaza Mihai.
Ironia a facut ca tocmai ei sa castige premiul de 1.000 de dolari. Cu 400 de dolari vor plati datoriile pe care le-au facut pentru organizarea nuntii, iar restul vor imparti jumi-juma?. Se pare ca situatia nu e tocmai roza nici in ceea ce priveste perechea Dan – Oana. Si ei urmau sa sa casatoreasca in octombrie. Dar acum, dupa emisiune, amandoi spun ca se vor mai gandi la asta.

Comentarii