Vedeta a explicat, într-un interviu pentru perfecte.ro, că a făcut astrogamele celor din familie și colegilor de muncă. În anul 1990 și-a făcut prima astrogramă și de atunci a fost fascinată de astrologie.

Întrebată dacă e scris în stele ce fel de oameni suntem, Neti Sandu a răspuns:

„Da, eu așa zic. Cred că nu știm noi câte știu ele, asta-i realitatea, că nu avem atâta cunoaștere. Eu așa am început, pentru că am fost curioasă să văd tot ce se poate afla. Îmi amintesc că la început am făcut astrograme pentru toți colegii, pe când lucram la o bibliotecă. Numai cine nu a vrut nu a căpătat o astrogramă.

Bineînțeles că întâi mi-am făcut mie, am făcut școală pe mine. După aceea au urmat membrii familiei mele. Astrologia este inepuizabilă, cred că mai sunt lucruri de descoperit, dar nu avem atâta capacitate și atâta minuțiozitate încât să putem înțelege totul”.

Vedeta a explicat cât de greu este să realizeze o astrogramă:

„Întâi trebuie să înveți fiecare zodie, după aceea ce înseamnă fiecare planetă, ce face fiecare zodie în fiecare dintre case. Fiecare om are zece planete, care stau într-un fel în ziua în care s-a născut. Ca să poți să spui ceva despre acel om trebuie să înveți pentru fiecare ce înseamnă Venus în Balanță, Venus în Gemeni etc. E inepuizabilă și, din când în când, le reiau să văd dacă mai storc ceva de la ele fiindcă, de fapt, eu vreau să înțeleg viața, asta mă interesează”.

Citeşte şi:

Horoscop 31 august 2019. Racii intră în conflict cu apropiații

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2019

Interviu neconvențional/ Iulia Albu, despre găina de pe umăr, dependența de horoscop și cum împacă aparițiile excentrice cu valorile tradiționale

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri