Detalii incredibile din relația lui Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu. „Îl hărțuia noaptea cu mesaje”

Detalii incredibile din relația lui Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu. Se pare că știrista de la Kanal D l-ar fi hărțuit pe acesta cu mesaje, în timp ce el se afla cu fosta iubită.

Zilele trecute, cei doi au fost surprinși împreună, moment în care au făcut și primele declarații despre relația lor. Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire

”Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica. Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”, a declarat un apropiat al sportivului pentru Cancan.ro.

Anna Roman nu ar mai vrea să audă de bărbatul care ar fi „tradus-o” de două ori și s-ar fi confesat unei prietene după ce a aflat de relația lui Cătălin Cazacu cu Ilinca Obădescu.

”E foarte dezamăgită. A vrut să mai dea o șansă relației lor, dar Cătălin a înșelat-o iar, așa cum cred că a făcut-o tot timpul. Anna a trecut peste episodul cu Claudia și a acceptat să doarmă cu el. După tot ce a făcut nu cred că mai vrea să audă de el. E foarte dezamăgită de Cătălin”, a mărturisit una dintre prietenele brunetei pentru sursa citată. Ilinca Obădescu a intrat în familia Kanal D în urmă cu mai bine de trei ani. După ce a prezentat, mai bine de un an, rubrica ”Ce faci în weekend?”, roşcata a ajuns la pupitrul ştirilor de weekend.

Citește și

VIDEO/ Liviu Teodorescu, mărturisiri despre viața lui sportivă. „Eram înalt și m-au pus portar, dar nu știu cum, mingea trecea pe lângă mine!”

Mai multe articole