De Livia Lixandru,

Înaite de a fi prezentatoare la Asia Express, vedeta a fost concurentă la reality-show-uri precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Nea Marin”.

Aceasta mărturisește că îi place să se aventureze și ar participa oricând la un show precum Asia Express, însă nu știe cine ar putea să fie partenerul ei.

„Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura.

Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta.

Cum fac alții. Dar de exemplu, îi înțeleg pe Adda și pe Cătălin (n.r. concurenți la Asia Express), care numai ei știu prin ce au trecut. Dar copiii ăia se înțeleg și se iubesc”, a declarat Gina Pistol pentru Click!.

Și tot ea a declarat că s-a uitat alături de Smiley la sezonul 3 din „Asia Express”.

„Era bine să mai dureze și să mai avem ce da telespectatorilor în izolare. Să vedem acum ce va urma cu sezonul patru, pentru că nu se știe nimic deocamdată”, a mai povestit Gina Pistol pentru sursa citată

Citeşte şi:

Demontarea unei sperieturi pentru cei 45% din români, care sunt hipertensivi. Medicamentele pentru hipertensiune par a fi sigure pentru pacienții COVID-19

INTERVIU | Ambasadorul George Maior, intervenție surprinzătoare de la Washington: ”Discuțiile despre originea virusului vor continua foarte intens și ele sunt necesare”

O româncă din Danemarca povestește cum s-a organizat reluarea cursurilor: copiii, împărțiți în grupe cu nume de culori, iar “galbenul” nu se întâlnește cu “verdele”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor