MENIU CAUTĂ

Dezvăluirile lui Jennifer Lopez despre Marc Anthony. Ajutorul nesperat primit de divă de la fostul soț

Distribuie

Jennifer Lopez a făcut mărturisiri legate de fostul său soț, cântărețul Marc Anthony. Diva a dezvăluit cât de mult a ajutat-o acesta.

 

Deși nu mai formează o familie de mulți ani, din 2011, Jennifer Lopez și Marc Anthony au rămas în relații foarte bune. Pe durata celor șapte ani cât au fost căsătoriți, cei doi au format unul dintre cele mai admirate cupluri.

Într-un interviu, Jennifer Lopez a făcut mărturisiri neașteptate despre fostul său partener de viață. Vedeta a dezvăluit cum a ajutat-o acesta să aibă încredere în calitățile ei de cântăreață.

„În timpul mariajului meu cu Marc, m-a ajutat legat de încrederea în mine. Îmi spunea că sunt o cântăreață foarte bună și că nu trebuie să permit niciodată nimănui să spună altceva. Acest lucru m-a ajutat enorm și îl respect foarte mult pentru asta și îl consider unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile”, a spus Jennifer Lopez.


Din căsătoria lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony au rezultat gemenii Emme și Max, care au zece ani.

FOTO: Hepta, Instagram

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

Citește mai multe despre Jennifer Lopez, Marc Anthony, casnicie, confesiune, Cuplu, dezvaluiri, Familie, incredere și Interviu pe Libertatea.

Comentarii