Mergi direct la conținut »
Diana Dumitrescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Diana Dumitrescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

Diana Dumitrescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

Diana Dumitrescu va deveni pentru prima oară mamă, la 35 de ani, iar actrița a publicat prima imagine cu burtica de gravidă. Alături de fotografie, vedeta a scris și un mesaj emoționant.

Diana Dumitrescu a dat vestea la doar o zi după ce a devenit părintele spiritual al Mihaelei Moise şi al fiicei ei, Katia.

„S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin! ❤️#35andstillfabulousmomtobe”, a scris Diana Dumitrescu, în dreptul imaginii de pe contul de socializare.

În cadrul unui interviu acordat pentru unica.ro, actriţa a vorbit, în primăvara anului trecut, despre marea ei dorinţă şi despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Alin. „Este ceva îmi doresc, este ceva ce așteptăm. Noi ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede, nu știu să îți spun mai multe. Mi-am dorit copil și când am fost căsătorită, dar nu s-a întâmplat nici atunci, și acum ne dorim foarte mult. Noi suntem foarte legați și sinceri cu noi, da ne dorim un copil foarte mult, sperăm să se întâmple”, a spus atunci Diana.

Close
Închide
  Close