Mergi direct la conținut »
Diana Dumitrescu la un pas de depresie. "Am avut mare noroc"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Diana Dumitrescu la un pas de depresie. "Am avut mare noroc"

Diana Dumitrescu la un pas de depresie. „Am avut mare noroc”

Diana Dumitrescu a mărturisit că a existat o perioadă foarte grea în viața sa, atunci când după divorțul de primul soț a fost la un pas de depresie.

De Dana Aramă,

 

Actrița Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a acestui an. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion. După separarea de Ducu Ion, Diana Dumitrescu a trecut printr-o extrem de dificilă, fiind la un pas de depresie, după cum a afirmat într-un interviu pentru alistmagazine.ro.

„Am fost foarte aproape de depresie după divorț. Am avut mare noroc cu primul iubit pe care mi l-am făcut după ce am divorțat. A fost alături de mine și nu m-a lăsat să cad în prăpastia depresiei”, a declrat Diana Dumitrescu.

„Când te căsătorești – nu contează dacă e prima sau a doua oară, pentru că eu cred că este mereu la fel – îți imaginezi că este primul pas către a-ți construi o familie, un viitor, că vor veni copiii, că te vei muta într-o casă mai mare… Nu îți programezi ca peste doi ani să divorțezi. Când apare acest divorț, de fapt… când apare ruptura dintre oameni, e ca și cum ai construit un castel de nisip pe care vântul l-a spulberat”, a adăugat vedeta.

Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 12-18 noiembrie 2018

 

Close
Închide
  Close