MENIU CAUTĂ
16 Mar. 2013 08:57 , de Claudiu Petrisor

Diana Dumitrescu, mesaj emoţionant pentru Mica

Distribuie

Ieri, sicriul cu trupul neînsufleţit al Michaelei Niculescu a fost depus la capela bisericii Sfântul Gheorghe din Bucureşti. Mulţi dintre apropiaţii tinerei au avut doar cuvinte de laudă despre cea care a fost Mica, prinţesa de la Abracadabra.

Diana Dumitrescu, cea care a cunoscut-o bine pe Mica a postat pe blog sub titlul „Pentru un înger ce ne luminează calea”, un mesaj emoţionant.

„Sunt momente in viata, cand esti zguduit. Bine de tot, chiar. Începi să realizezi ce este de fapt important. Familia. Joacă cel mai important rol in vietile noastre. Parinti, bunici, soţi, soţii, copii, nepoţi… trebuie să ne amintim să le spunem cât de mult îi iubim li ce înseamnă pentru noi”, a scris actriţa.

Aceasta a adăugat: „Apoi sunt prietenii. Pentru unii mai mulţi, pentru alţii mai puţini, dar mereu langa noi si, care, într-un fel sau altul, ne influentează viaţa şi personalitatea. Şi lor trebuie să le spunem ce simtim pentru ei, să le multumim când ne sunt alături, la bine, la greu”.

Diana Dumitrescu a continuat: „Contează, cum ne trăim viata. Dacă ştim sa ne bucuram cu adevarat de tot ce ni se intampla. De tot ce invatam. De ceea ce ne raneste sau ne bucura. Din pacate, realizam lucrurile astea cand are loc cate o tragedie. Pacat. Pacat ca trebuie sa se intample ceva rau, ceva ce ne atinge în adâncul sufletului, să realizam ca suntem oameni si ca suntem pe lumea asta frumoasă să ne bucurăm de ea. Trăim prea repede, prea concentraţi în a face bani, ca să ne bucuram de ceea ce este important. Da, să luptam pentru supravieţuire, dar să nu uităm pentru ce suntem de fapt aici”.

Actriţa a încheiat: „Tragediile… ne luminează… ţi totusi, lumina aceea se stinge destul de repede… Poate ar trebui să încercam să o tinem aprinsa mai mult timp. Poate ar trebui sa invatam sa ne luminam singuri drumul, ca sa fim siguri ca nu gresim directia. Pentru un inger ce azi ne lumineaza calea…”

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii