MENIU CAUTĂ

Diana Dumitrescu s-a căsătorit în secret. Cum arată în rochie de mireasă

Distribuie

Actrița Diana Dumitrescu s-a căsătorit în mare secret. Vedeta a arătat superb la ceremonie.

Zi importantă în viața actriței Diana Dumitrescu. Vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Alin Boroi.
O imagine de la ceremonie a fost dată publicității chiar de Diana Dumitrescu, pe contul său de Instagram. Imaginea este însoțită doar de un emoticon care reprezintă o inimă.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on


Căsătoria a avut loc în natură și a fost una tradițional românească. La nuntă, Diana Dumitrescu a purtat o rochie din dantelă, vaporoasă, cu un voal foarte lung. Ea a avut și un buchet de mireasă atipic.

„Casă de piatră și multă fericire vă doresc!”, „Mi-au dat lacrimile… Să vă bucurați unul de altul și să vă iubiți mai mult decât orice pe lumea asta!”, „Să fie într-un ceas bun, cu tot ce vă doriți și aveți nevoie!”, „Casă pe piatra și multa sănătate și înțelegere și iubire și încredere și respect și multe bucurii să aveți în viață!!!”, „Casă de piatră superbilor. Să rămâneți la fel cum sunteți acum și să aveți o căsnicie minunată”, „Casă de piatră si multă fericire, frumoşilor! Mă bucur nespus pentru tine fată frumoasă şi super talentată!”, „Felicitări!? Am avut buchete de mireasă la fel! Nu m-aș fi gândit că mai preferă și alte mirese astilbele roz. Frumos!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani la aflarea veștii.

„Aaaaaa!!!! Casă de piatră! Felicitări!”, i-a transmis și prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș.
Gina Pistol le-a făcut și ea urări mirilor: „Casă de piatră! Să fiți fericiți și înțelepți!”.

Aceasta este cea de-a doua căsătorie a Dianei Dumitrescu, în vârstă de 34 de ani. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion.


Citește și: Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei


 

Citește mai multe despre alin boroi, casatorie, Nuntă și rochie de mireasa pe Libertatea.

Comentarii