Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Diana Munteanu a slăbit mult, iar cei care o cunosc trag un semnal de alarmă. “Foarte rău arăți”

Diana Munteanu are 41 de ani, iar în ultima perioadă s-a transformat complet. Sportul și un nou stil de alimentație au dat rezultate, iar fosta prezentatoare TV a slăbit în ultimul hal, mulți fiind de părere că este la un pas de anorexie.

De Livia Lixandru,

“Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate.

În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

Fanii de pe Instagram i-au atras atenția că este foarte slabă, însă Diana a spus de nenumărate ori că este mulțumită de felul în care arată.

“Foarte rău arăți, doar capul a rămas mare; Mie îmi pari foarte slabă în poză; Mai mănâncă și tu ceva! A dispărut și buricul, prea slabă, fă niște analize, pentru binele tău”, sunt câteva dintre mesajele de pe Instagram.

Close
Închide
  Close