Cu o dorință acută de a demonstra ceea ce pot, cei doi au impus regula acestui mandat: muncă, muncă și iar muncă.

Dictatură, conflicte și dezamăgiri în “Fermă”. “Spargem o gașcă prin șah- mat la regină și rege”

Pe fondul unor misiuni tot mai dificile, a unei pedepse nocturne ce a presupus efort fizic și lipsei acute de mâncare, fermierii ajung la capătul puterilor: “Chiar suntem epuizați”, va recunoaște Andrei Stoica.

Astăzi, când Mihaela îi va vizita pe fermieri pentru a-i provoca la o nouă misiune, Anna Lesko va fi cea care va da tonul unei discuții extrem de acide în care aceștia vor recunoaște că nu s-au așteptat la condițiile grele din competiție!

121218540_3437603333001658_6652261309330766523_nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cum vor reuși să se regrupeze și ce acuze le vor aduce celor doi fermieri- șefi cu privire la modul în care împart mâncarea, aflăm diseară.

“Dă-i țăranului o funcție și atunci îi vezi caracterul”

O replică dură, o replică pe care Ana Maria Ababei o va folosi pentru a descrie modul în care Gabi a ales să conducă ferma pe parcursul acestor zile.

Acuzele la adresa fostului bandit nu vor conteni și inclusiv Giulia va ajunge la capătul puterilor. Ce se va întâmpla și cum se va încheia acest conflict, descoperim de la ora 20:30!

În această seară, ne facem antrenamentul pentru meciul echipei naționale într-o ediție incendiară “Ferma”!

Nervii ating limite la care nimeni nu s-ar fi gândit, cuvinte dure vor fi aruncate de către concurenți și alegerea dueliștilor va conduce la o ruptură definitivă în interiorul casei!

Urmărește-ne pe Google News