De Ana Maria Păsat,

Viaţa a avut atât suişuri, cât şi coborâşuri pentru Dida Drăgan. Nu de puţine ori, după cum ea însăşi mărturisea, artista a vrut chiar să-şi pună capăt zilelor, dar de fiecare dată s-a ridicat şi a luat-o de la capăt, motivată fiind în special de existenţa fiului ei.
Trăieşte din concerte şi emisiuni televizate
A acumulat datorii mari la bănci, în urma unor afaceri eşuate, dar nu s-a dat bătută. După ce şi-a încercat norocul în politica românească, prinzând un mandat de deputat, artista a dispărut complet din peisaj. De ceva timp, Dida a început o viaţă nouă în Elveţia, ţară în care locuieşte sora sa şi studiază fiul ei şi al lui Florin Ochescu. Solista îşi câştigă existenţa acolo nu doar din cântat, ci, surprinzător, şi din emisiuni televizate. “Dida e iubită în Elveţia şi de aceea stă mai mult acolo. Are concerte şi e şi invitată la show-uri TV”, ne-a confirmat Ovidiu Komornyik, unul dintre apropiaţii, dar şi compozitorii cu care lucrează interpreta în România.
Deşi a ales să trăiască în Elveţia, Dida Drăgan revine în ţara noastră pentru a-şi înnoi repertoriul cu care i-a cucerit pe străini. În prezent, artista se află în Bucureşti, unde înregistrează câteva piese în colaborare cu Komornyik.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres