Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Dida Drăgan va primi ”Premiul de excelență”. Își va dona onorariul, ca reacție la zvonurile că ar fi falită
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Dida Drăgan va primi ”Premiul de excelență”. Își va dona onorariul, ca reacție la zvonurile că ar fi falită

EXCLUSIV/ Dida Drăgan va primi ”Premiul de excelență”. Își va dona onorariul, ca reacție la zvonurile că ar fi falită

Una dintre cele mai valoroase și modeste artiste de pe scena muzicală românească, Dida Drăgan va fi sărbătorita anului la Premiile Muzicale ale radioului public, unde va primi ”Premiul de excelență”. Ca reacție față de zvonurile ce s-au vehiculat în mass media, acelea că ar avea mari probleme financiare, solista plănuiește să doneze onorariul său unei caz social.

De Florian Gheorghe,

Pe 16 aprilie, solista de geniu Dida Drăgan, artist pentru care calitatea și autenticitatea muzicală au fost întotdeauna primordiale, va urca pe scena Sălii Radio pentru a primi trofeul pentru întreaga sa activitate, dar și pentru a anunța la ce năpăstuiți va ajunge onorariul său.

Dida Drăgan va primi ”Premiul de excelență”

”Sincer, habar nu am de unde au plecat aceste răutăţi despre care am aflat şi eu după ce au apărut în mass-media. Nu am, slavă Domnului, nicio boală, şi nici datorii nu am, iar starea mea de sănătate este foarte bună”, ne-a declarat artista într-un interviu.

În cariera sa muzicală de aproape jumătate de veac, prima vedetă feminină din rock-ul românesc, Dida Dragan (în vârstă de 71 ani) a lansat zeci de succese și și-a apărat discreția vieții sale spre deosebire de multe din actualele vedete. ”Deschideți poarta soarelui”, ”Legământ”, ”Voi” ori ”Iertare” sunt melodii de referință în istoria muzicii românești lansate de artista care va fi sărbătorită de crema muzicală autohtonă la cea de-a XVI-a ediție a galei, artisti  nominalizați din rândul cărora îi amintim pe Nicu Alifantis, Vama, Mircea Baniciu, Cristi Enache (Direcția 5), Florin Chilian, Smiley, Andra ori Feli.

CITESTE SI:VIDEO EXCLUSIV/Ion Lăceanu nu se lasă, după șase decenii de muzică ! ”În serile când nu cânt, mă ia tristețea”

Close
Închide
  Close