Mergi direct la conținut »
Dieta de detoxifiere a Annei Lesko. O ajută și să scape de kilogramele în plus
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dieta de detoxifiere a Annei Lesko. O ajută și să scape de kilogramele în plus

Dieta de detoxifiere a Annei Lesko. O ajută și să scape de kilogramele în plus

Dieta de detoxifiere a Annei Lesko. Artista recurge la o cură care o ajută să și slăbească atunci când simte că a luat ceva kilograme în plus.

De Dana Aramă,

Anna Lesko, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai senzuale artiste din showbiz-ul românesc. Are forme voluptuoase și o siluetă care arată impecabil, dar cu toate acestea vedeta este foarte atentă să nu ia în greutate.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Ana Lesko a vorbit despre cura de detoxifiere pe care o ține din când în când și care o ajută și să slăbească.

 

Dieta de detoxifiere a Annei Lesko. Se curăță ficatul foarte bine

 

Anna Lesko, care este mămica unui băiețel, a mărturisit că respectiva cură de detoxifiere ajută la curățarea ficatului, printre altele.

„O dietă de detoxifiere a ficatului, care durează între 5 şi 10 zile. Se prepară din piper Cayenne, 2 linguri de miere, dar să fie naturală, 2 linguri de lămâie şi cât suporţi de la organism piper. Ingredientele se amestecă în 300 de mililitri de apă.

7-8 pahare pe zi sunt suficiente. Am făcut-o de patru ori. Ori de câte ori simţi nevoia de mâncare, bei un pahar din ăsta. Se detoxifiază ficatul foarte bine. Dacă vrei, mai şi slăbeşti…”, a explicat cântăreața, care pleacă cu dressurile după ea în concerte.

 
 
Close
Închide
  Close