Mergi direct la conținut »
Dieta lui Alex Velea. Cum se menține artistul în formă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dieta lui Alex Velea. Cum se menține artistul în formă

Dieta lui Alex Velea. Cum se menține artistul în formă

Dieta lui Alex Velea este de... vară, după cum mărturisește chiar artistul. Acesta  a dezvăluit câteva dintre secretele sale. De-a lungul timpului toată lumea a fost curioasă  să afle cum reușește el să se mențină un "pachet de muşchi".

Alex Velea are 34 de ani și este foarte atent la felul în care arată. Astfel că, pe lângă multele ore petrecute în sala de sport, acesta are grijă și de alimentație.

„Vara nu-i ca iarna, de aceea și obiceiurile culinare se schimbă odată cu creșterea temperaturii. Consum ceva mai multe salate cu carne evident. Nu mai mănânc aceeași cantitate de carbohidrați, adică orez sau ovăz. Ovăzul de dimineață l-am înlocuit cu omleta. În rest… muzică, dans, tatuaje și înghețată. Încerc să ajung măcar de trei ori pe săptămâna la antrenament, la sală, iar când nu am timp sau sunt plecat în țară pentru a concerta, fac clasicele flotări, abdomene și genuflexiuni care sunt sfinte.  Motto-ul meu: Nu postăm până nu ne pompăm!!!”, a povestit amuzat Alex despre dieta sa de vara.

Citește și

Anamaria Prodan și marea dragoste din copilărie, care a dat-o de pământ la propriu. ”Am uitat de frică și de amintirile triste”

 

Close
Închide
  Close