Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Direcția 5 vinde artă la pachet. Marian Ionescu a combinat concertele cu expoziții de pictură

Direcția 5 vinde artă la pachet. Marian Ionescu a combinat concertele cu expoziții de pictură

Liderul trupei Direcția 5 a găsit modalitatea de a combina cele două pasiuni ale sale într-un singur show. Luni seară, Marian Ionescu a dus la Teatrul Național din București nu doar hiturile trupei, ci și tablourile pe care le-a pictat.

De Florian Gheorghe,

Practic, Direcția 5 a vândut artă la pachet, la spectacolul “În culori” de la TNB, fiindcă piesele celebre ale trupei au avut corespondent în foaierul teatrului. Picturile lui Marian Ionescu expuse acolo au fost denumite de muzicianul-pictor după hiturile create în studio: “Vreau să mă îndrăgostesc”, “Obsesia”, “Seducție”, “Rămâne din noi dragostea”, “Am nevoie de tine” sau “Hello”. Multe dintre ele au fost deja vândute de Marian, dar împrumutate de la noii proprietari pentru întâlnirea cu publicul de la TNB, dar și pentru un scurt turneu al grupului Direcția 5 prin țară.

Direcția 5 vinde artă la pachet. Marian Ionescu a combinat concertele cu expoziții de pictură

Veșnic în căutare de noi îndeletniciri, Marian Ionescu și-a descoperit relativ recent talentul de pictor, iar hobby-ul i-a rotunjit bine veniturile câștigate din muzică: a vândut pânze chiar și cu 5.000 de euro! Iar anul acesta, a împărțit Pavilionul de Artă București cu cel mai bine cotați pictori români ai momentului.

CITESTE SI:

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Ce spune medicul care l-a operat

Close
Închide
  Close