MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 16:10

DJ Harra: „Dacă sunt însărcinată, nu păstrez copilul”

Distribuie

0-330094-liviu.jpgInvitat în această seară la Happy Hour, Liviu Vârciu a comentat în stilul caracteristic zvonurile potrivit cărora ar fi lăsat-o însărcinată pe Dana Neacşu, cunoscută sub numele de DJ Harra. "Dacă poţi să numeşti că în două ore s-a născut o relaţie, înseamnă că a fost o relaţie", a spus fostul component al trupei LA. DJ Harra a declarat şi ea la aceeaşi emisiune: "Dacă totuşi sunt însărcinată, nu păstrez copilul".

„Băi oameni buni, eu nu mai ştiu ce să mai zic. Dacă această domnişoară este însărcinată, să facă testul ADN şi veţi vedea că nu e copilul meu. Dacă însă accidental este copilul meu, o să-mi asum toată responsabilitatea, deşi nu cred că este însărcinată cu mine. Dacă poţi să numeşti că în două ore s-a născut o relaţie, înseamnă că a fost o relaţie”, a mărturisit Liviu Vârciu (foto stânga).

Acesta a adăugat: „Băi oameni buni, eu sunt bărbat şi mai dau în stânga şi în draepta, dar nu am noroc. Felicitări DJ Harra, că a ajuns la TV. Poate la început te ajută că ai avut o relaţie cu mine, dar apoi cum apari la televizor, spunând că te-ai culcat cu mine?”.

0-330098-harra.jpgDJ Harra a intrat prin legătură telefonică în direct şi a spus că va lămuri lucrurile în particular cu Liviu. „Dacă voiam să-mi fac reclamă aş fi spus eu dacă sunt însărcinată”, a punctat Dana Neacşu. Întrebată dacă va păstra copilul, DJ Harra a spus că nu va păstra copilul.

Aceasta a adăugat: „Dacă sunt însărcinată, nu există vreo şansă să fie altcineva tatăl copilului”.

Comentarii