Mergi direct la conținut »
DJ Wanda face paradă de modă când plimbă cățelul pe străzile din Londra
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > DJ Wanda face paradă de modă când plimbă cățelul pe străzile din Londra

DJ Wanda face paradă de modă când plimbă cățelul pe străzile din Londra

DJ Wanda este renumită pentru stilul său vestimentar cool, de care nu se desparte nici atunci când iese la plimbare alături de cățelul ei. Vedeta face o adevărată paradă de modă pe străzile din Londra atunci când iese afară cu Nina, cățelușa iubitul ei, Karl. 

Wanda face furori pe aleile londoneze alături de cățelul negru din rasa Cockapoo, în vârstă de doi ani, purtând outfituri în trend, perfect accesorizate.

Vedeta atrage priviri și complimente mulțumită stilului său vestimentar: rochie roșie în carouri stil scoțian, centură în nuanțe pastel și geacă de piele, rochie din pene albe de struț, cu capă turquoise și cizme din piele de piton, ori, când își dorește să adopte un stil sport, colanți albaștri și tricouri cu imprimeuri cool.

Dj. Wanda locuiește în Londra

Nina este cățelușa răsfățată a casei care își însoțește stăpânii aproape pretutindeni. Patrupedul i-a intrat rapid la suflet vedetei, odată cu mutarea acesteia în capitala Marii Britanii.  DJ Wanda locuiește de câteva luni în Londra, alături de logodnicul ei, Karl.

Citește și

ANALIZĂ | Răzvan Burleanu, 5 ani de mandat în fruntea FRF. Multe promisiuni, puține calificări

 

Close
Închide
  Close