Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ DJ Wanda și-a aflat diagnosticul crunt după cinci luni de analize și teste medicale! ”De ce eu? Mă lupt să înțeleg”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ DJ Wanda și-a aflat diagnosticul crunt după cinci luni de analize și teste medicale! ”De ce eu? Mă lupt să înțeleg”

VIDEO EXCLUSIV/ DJ Wanda și-a aflat diagnosticul crunt după cinci luni de analize și teste medicale! ”De ce eu? Mă lupt să înțeleg”

DJ Wanda trece printr-una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale. Vedeta și-a aflat diagnosticul după cinci luni în care s-a simțit foarte rău și nimeni nu-i putea spune exact ce are.

De Ana Maria Păsat,

DJ Wanda s-a întors cu lacrimi pe aeroport, după o săptămână în care a stat internată la o clinică de renume din Turcia. Vedeta și-a aflat, în sfârșit, diagnosticul, după ce luni de zile s-a simțit rău și nu știa de ce boală suferă.

”Eu sunt om vesel…Dar la un moment dat te întrebi de ce tu trebuie să ai problema asta? Apoi trebuie să lupți, și să înțelegi. Mai sunt câteva lucruri de aflat. Să spunem că am un diagnostic coerent în momentul de față, sper să nu mai apară și altele. Trebuie să-i mulțumesc Andreei Marin, care m-a ajutat și m-a înțeles. De cinci luni mi-a fost foarte rău. Am făcut foarte multe analize. În Turcia s-a descoperit ce am. Poate e vorba și de moment, de aparatură. Nu vreau să derenjez cu nimic, sunt mulți medici și din România care mi-au fost alături. Poate am fost un pic ghinionistă. În momentul în care am ajuns acolo, a fost diferit. Mi-au găsit acest diagnostic, care e cronic, adică o să-l ai toată viața”, a declarat bruneta pentru Libertatea.

Monitorizată medical

DJ Wanda a mai spus că în prezent este monitorizată și va urma tratamentul prescris.

 ”Cei care au problema mea, sunt oameni care se luptă o viață întreagă. Unii sunt puțin mai norocoși, când această boală poate intra în remisie, te las în pace un pic. Alții sunt mai ghinioniști. E vorba cred și de pozitivism, trebuie să ai încredere. Am fost foarte atentă în ultimele două luni. Acolo am avut parte de o echipă care a înțeles din primele momente cam despre ce e vorba.  Într-o săptămână mi s-au făcut foarte multe teste. Sunt  monitorizată aici. Niciodată nu am trecut prin momente așa grele.Trebuie să fiu puternică. Un mic pas, apoi sar cu parașuta, de tot”, a adăugat aceasta.


VIDEO EXCLUSIV/ Ștefan Bănică și Lavinia s-au căsătorit în secret? ”Da, ea mi-a pus cătușele”

Close
Închide
  Close