Mergi direct la conținut »
Doi actori români au rămas fără bani în Praga. "Fiecare cu nebunia lui"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Doi actori români au rămas fără bani în Praga. "Fiecare cu nebunia lui"

Doi actori români au rămas fără bani în Praga. „Fiecare cu nebunia lui”

Doi actori români au rămas fără bani în Praga. Este vorba despre Bogdan Albulescu și Radu Micu. Cei doi povestesc că odată ajunși în Praga, primul lucru la care s-au gândit a fost cum să-și găsească o cameră în care să poată dormi, în condițiile în care nu aveau cazare rezervată și nici bani la ei.

De Livia Lixandru,

Doi actori români au avut parte de peripeții la Praga.  „Am învățat încă de la început că oamenii devin confuzi dacă le explici exact ce încerci să faci. În primul rând, nu înțeleg de ce ai face asta. Pe urmă, reacționează ciudat când se simt filmați. Așa că celor mai mulți le spuneam că facem un video-blog de călătorie. Celor din Praga de exemplu le spuneam că încercam o nouă formă de turism extrem. Nici nu mințeam prea tare”, glumește actorul.

Doi actori români s-au dat în spectacol la Praga

„Cum se împacă faptul că ne-am propus să nu furăm cu faptul că am „șters-o englezește” fără să plătim taxiul? Nu a fost chiar așa. Mult din materialul nostru se pierde pentru că ne filmăm singuri, cu GoPro-ul sau nu poate fi folosit, fie din cauză că nu am încadrat cum trebuie, fie pentru că priza de sunet e proastă. E destul de dificil să fii atent la toate astea atunci când sunt și alte lucruri care te solicită și, mai ales, când ești nedormit sau leșinat de foame. În cazul taxi-ului, eu am pierdut partea mea de material, așa că ce a rămas a fost cum Radu a luat-o la fugă. Nu vorbisem despre asta, dar cumva mă așteptam. Faptul că s-a pus pe bancheta din spate a fost primul indiciu și am avut destul timp să-mi fac un back-up plan. Nu aveam de gând să fug și eu și eram gata să suport consecințele. Plănuiam eventual să-i dau ceasul meu sau să mergem să-l amanetăm și să plătesc. Nu ar fi fost plăcut, dar a fost singura ieșire din situație la care mă gâdisem atunci. Așa că eu am început să vorbesc cu taximetristul și să-i explic exact ce facem. Am început să vorbim de case, de clădiri istorice, de berile favorite și a început să-mi povestească despre familia lui. Omul vedea că filmam în timpul ăsta, așa că atunci când Radu a deschis ușa mașinii și a rupt-o la fugă s-a uitat la mine de parcă ar fi zis „Ce să-i faci? Fiecare cu nebunia lui”. A înțeles ce facem, așa că la final ne-am strâns mâinile râzând”, își spune Bogdan povestea.

Close
Închide
  Close