Mergi direct la conținut »
Doinița Oancea și-a îndreptat părul și are breton. Actrița arată altfel
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Doinița Oancea și-a îndreptat părul și are breton. Actrița arată altfel

Doinița Oancea și-a îndreptat părul și are breton. Actrița arată altfel

Doinița Oancea și-a îndreptat părul și are breton. Actrița a apelat la o schimbare de look de ceva timp, care o prinde de minune. Fanii au felicitat-o și au sfătuit-o să renunțe definitiv la bucle.

De Livia Lixandru,

Doinița Oancea a postat pe contul de socializare o imagine, în care își anunță prietenii virtuali că peste doar câteva ore, pregătește un nou live.

 Doinița Oancea și-a îndreptat părul și are breton.

Doinița Oancea este una dintre cele mai sexy apariții

„Foaie verde si-un mar copt, ne vedem #Live #delaopt ! ?? #live #diseara ora 20.00 !”, a scris Doinița Oancea. „Abia așteptăm”, „Ce bine îți stă așa”, au comentat fanii în dreptul imaginii.

Se știu de mai bine de nouă ani, s-au afișat împreună, dar niciodată nu au recunoscut că între ei ar fi ceva serios. Ei bine, Doinița Oancea l-ar face tată pe Augustin Viziru, lucru pe care chiar ea l-a dat de înțeles! Doinița Oancea și Augustin Viziru nu au pozat însă niciodată ca un cuplu și în viața de zi cu zi. De fiecare dată când au fost chestionați pe marginea acestui subiect, ambii au dat-o pe glumă. Dar nu au ascuns faptul că ceva, ceva, parcă îi unește. Doinița Oancea a mărturisit chiar că lumea îi cere împreună nu doar ca parteneri de platou, ci și ca… iubiți.

Close
Închide
  Close