”Putem deveni mai buni după această perioadă de provocare și de reflecție. Deși vom fi schimbați, va fi într-o bine într-o bună zi”, este mesajul piesei ”Când viața este din nou frumoasă”.

Vedetă a muzicii country, Parton a fost foarte activă de la începutul crizei sanitare. Spre exemplu, ea a donat 1.000.000 $ Universităţii din Vanderbilt, Nashville (Tennessee) pentru a sprijini cercetarea necesară descoperirii unui tratament împotriva noului coronavirus.

Apoi, începând de pe 2 aprilie, Dolly, de 9 ori laureată Grammy, citește pentru copii, într-un nou serial video, pe Facebook, intitulat “Goodnight With Dolly”, notează CNN.

Pe 27 mai, Parton a revelat o nouă piesă, deocamdată doar în varianța audio. ”Când viața va fi din nou frumosă” este despre provocările actuale, despre depășirea crizei sanitare, despre șansa de a învăța de pe urma situației sanitare din ultimele două luni și de a îmbunătăți lumea în care trăim.

Mesajul artistei: ”Tineți-i pe cei dragi cât mai strâns lângă voi”

Dolly vorbește despre prietenie și dragoste – ”Îmi voi deschide inima pentru lumea întreagă/ Să lăsăm iubirea să strălucească ”, despre faptul că ”Am fost puși în genunchi/ Am fost atât de bolnavi/ Nu există garanții/ Doar știu că viața continuă”, despre valoarea unor lucruri simple pe care, poate, până acum nu le-am înțeles: ”Vrei curcubee, primești ploaie/ Plimbați-vă în parc/ Și țineți-i pe cei dragi cât mai strâns lângă voi”.

Citeşte şi:

Profesor american, despre învățământul online: “Este bine să recunoaștem că nici cel mai mare efort din partea noastră nu-i va satisface pe mulți dintre studenți”

Cum s-au încheiat celelalte epidemii provocate de un coronavirus? Pentru MERS și SARS nu există nici astăzi vaccin sau tratament

Suspendarea zborurilor până pe 16 iunie provoacă revoltă în rândul pasagerilor: “Este strigător la cer. De trei luni suntem blocați în SUA”

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI