MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 14:25

VIDEO. Don Diablo, despre evenimentul muzical al sfârșitului de an în România: „Împreună inaugurăm cel mai mare ring de dans al Bucureștiului”

Distribuie

Mai sunt 10 zile până la cel mai important eveniment muzical al acestui sfârșit de an în România, "Don't Let Daddy Know". Tiesto și Don Diablo, superstarurile muzicii electronice la nivel mondial, vin la București pentru un megashow ce va transforma proaspăt inauguratul pavilon expozițional în cel mai mare ring de dans al Bucureștiului.

„Vin în România pentru o noapte de ținut minte, promit asta! Împreună inaugurăm cel mai mare ring de dans al Bucureștiului”, este mesajul pe care îl transmite headliner-ul evenimentului prin intermediul Libertatea, olandezul Don Diablo.

În premieră în România, conceptul de show Don’t Let Daddy Know ajunge în țara noastră după evenimente spumoase în Olanda, Marea Britanie, Thailanda, India și Spania.

DJ-i aflați în topul celor mai bine cotați la nivel mondial – Tiesto, Don Diablo, Fedde Le Grand- dar și Bassjackers,  Sunnery James& Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder, vor zgudui la propriu noul spațiu concertistic al Capitalei de circa 12.000 mp.

Don Diablo, despre evenimentul muzical al sfârșitului de an în România

Pentru  iubitori muzicii electronice,  Revelionul vine mai devreme, ocazie cu care Tiesto, un alt dj olandez iubit pe întreg mapamondul își ia revanșa de la publicul bucureștean după show-ul incendiar susținut anul acesta la Untold.

CITESTE SI:14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

 

Citește mai multe despre ”Don't Let Daddy Know” și UNTOLD pe Libertatea.

Comentarii