Mergi direct la conținut »
A fost aleasă tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019. Cine este Dorina Chihaia Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > A fost aleasă tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019. Cine este Dorina Chihaia

A fost aleasă tânăra care va reprezenta România la Miss Universe 2019. Cine este Dorina Chihaia

Dorina Chihaia, o tânără în vârstă de 26 de ani, a fost desemnată să reprezinte oficial România la cea de-a 68-a ediție a concursului Miss Universe 2019.

De Daria Maria Diaconu,

Finala Miss Universe 2019 va avea loc pe 8 decembrie în Atlanta, SUA, potrivit Mediafax.

Dorina Chihaia s-a născut în București, a trăit în Iași până în anul 2015, iar de patru ani locuiește în Shanghai. Este absolventă a facultății de Drept din cadrul Universirății Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Tânăra care va reprezenta România la concursul Miss Universe 2019 a făcut studii de masterat la Koguan Law School din cadrul Universității Shanghai Jiao Tong.

Dorina Chihaia are o înălțime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90 centimetri.

Ea a mai reprezentat România la concursul Miss Imperial 2018 din Shanghai, China.

Cu ce se ocupă Dorina Chihaia

În anul 2017, Dorina Chihaia a fost premiată în parlamentul României ca finalistă la categoria „Alte Continente”, la Gala Ligii Studenților Români din Străinătate.

Dorina Chihaia a lucrat ca avocat în Italia, iar ulterior a fost consultant într-o companiei de comerț internațional din China. În anul 2017, ea a lucrat ca asistent al Consulului României din Shanghai, iar un an mai târziu a fost membru al Comisiei Economice și Sociale a Organizației Națiuniilor Unite pentru Asia și Pacific în Bangkok, Thailanda.

În prezent, Dorina Chihaia este antreprenor. Ea a înființat în Shanghai o companiei specializată în promovarea turismului și tradițiilor românești în China.

Este pasionată de lectură, vioară, dans și călătorii. Vorbește fluent patru limbi străine: engleză, chineză, italiană și spaniolă.

Photo: Mytouche Peter

Close
Închide
  Close