Mergi direct la conținut »
Dorința lui Viorel Lis. "A zis că vrea să fie incinerat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dorința lui Viorel Lis. "A zis că vrea să fie incinerat"

Dorința lui Viorel Lis. „A zis că vrea să fie incinerat”

Oana Lis a dezvăluit că soțul ei, Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, vrea să fie incinerat atunci când va muri.

De Dana Aramă,

 

Fostul primar al Bucureștiului nu vrea să fie înmormântat atunci când va muri, ci își dorește să fie incinerat, după cum a declarat partenera sa de viață, oana Lis, pentru click.ro.

„Au fost discuţii atunci cînd i-a fost rău, mai precis când a făcut ultimul accident vascular. E normal să ai discuţiile astea şi el a zis că vrea să fie incinerat. Eu am zis că aş prefera să nu. Au mai fost discuţii şi când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, şi acum, recent, legate de Zina Dumitrescu”, a declarat Oana Lis.

„Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni.

Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa”, a mai spus ea.

Citește și: „Adriana Nedelea LA FIX” | Adriana Nedelea către Rareș Bogdan: ”Nu e conflict de interese că luai bani de la Hotel Phoenicia și nu ai anunțat publicul?”. Rareș: ”Nu e conflict de interese. E corect pentru că nu mi-a influențat opțiunea în emisiuni” – VIDEO

Close
Închide
  Close