Mergi direct la conținut »
Dorința neîmplinită a Ionelei Prodan. "Eu n-am umblat niciodată cu ocolișuri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dorința neîmplinită a Ionelei Prodan. "Eu n-am umblat niciodată cu ocolișuri"

Dorința neîmplinită a Ionelei Prodan. „Eu n-am umblat niciodată cu ocolișuri”

Ionela Prodan a murit cu o mare neîmplinire. Artista și-ar fi dorit enorm să apuce să își scrie biografia.

De Dana Aramă,

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan, care s-a stins din viață în ziua de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, și-a dorit foarte mult să își scrie biografia.

Din păcate, boala cumplită la pancreas de care suferea a răpus-o înainte ca Ionela Prodan, care a fost înmormântată la Cimitirul Bellu în data de 19 aprilie, să-și împlinească visul de a-și scrie memoriile.

Despre această dorință a ei a vorbit regretata artistă în urmă cu doi ani, în presa craioveană.

 „Bineînţeles că da! Tocmai pentru că a fost atât de darnic cu mine Cel de Sus, ar fi, cred eu, păcat să rămână nepovestite atâtea întâmplări, atâtea călătorii, atâţia oameni extraordinari pe care i-am cunoscut în cursul vieţii mele.

Nu este oare o minune că o copiliţă orfană de pe malurile Dunării a ajuns să cânte mai marilor acestei lumi, la Casa Albă, să fie comandor al Ordinului „Meritul Cultural“ sau să îşi imprime glasul alături de Gheorghe Zamfir?!

Eu n-am umblat niciodată cu ocolişuri, aşa că şi de data asta am să spun lucrurilor pe nume: sper ca viitorii mei cititori să mă regăsească întreagă şi neschimbată, aceeaşi olteancă adevărată care va schimba cântecul pe condei.

Nu este deci prea departe momentul în care voi putea împărtăşi fanilor mei amintirile unei vieţi întregi, cu bucurii, cu lacrimi, dar, mai ales, cu multă muncă şi credinţă”, spunea Ionela Prodan.


Citește și: EXCLUSIV/ O profesoară de 38 de ani de la Politehnică a murit în accidentul de la Tâncăbești. Copiii care se aflau în mașină veneau de la o competiție de înot


 

Close
Închide
  Close