Mergi direct la conținut »
Două foste concurente ”Chefi la cuțite”, bucătari în restaurantul lui Nea Mărin
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Două foste concurente ”Chefi la cuțite”, bucătari în restaurantul lui Nea Mărin

Două foste concurente ”Chefi la cuțite”, bucătari în restaurantul lui Nea Mărin

Două foste concurente ”Chefi la cuțite”, bucătari în restaurantul lui Nea Mărin,  în cea de-a patra ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Astfel, Marlena Botezatu, finalistă ”Chefi la cuțite” și bucătar șef încă de la începutul reality show-ului, a declarat de nenumărate ori că este o provocare mult prea mare să facă față singură cererilor lui Nea Mărin. Prin urmare, o va avea, de acum, alături pe Angie Cobuț, cea care l-a cerut în căsătorie pe Chef Cătălin Scărlătescu.

”O știam pe Angie de la ”Chefi la cuțite”, știam că e vorbăreață și funny, așa că mi-am zis că o să fie bine, o să fie distracție și voie bună și în bucătărie”, mărturisește Marlena în momentul în care află cine o va ajuta. ”Data trecută când am fost la Nea Mărin a fost mare distracție. Eu speram că acum mă ține și pe mine pe post de vedetă, dar de unde, el mă bagă în bucătărie”, spune Angie când Nea Mărin îi atribuie sarcinile de ajutor de bucătar.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA | Imagini dezolante din satul Mati, una din cele mai lovite zone de incendiu. Aici se află taverna unde au fost găsiți carbonizați 26 de oameni

 

Close
Închide
  Close