MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2017 23:20

A doua rundă de confruntări la Vocea României. Alegeri dificile pentru jurați

Distribuie

Emoție și tensiunea sunt cuvintele potrivite pentru a doua rundă de confruntări la Vocea României, de vineri, 27 octombrie.

Jurații au avut alegeri dificile după duelurile care au decis concurenții alături de care merg mai departe în etapa următoarea.

Doi dintre concurenții din echipa Loredanei au deschis ”balul” confruntărilor. Robert Pița și Rufus Martin au avut de cântat o piesă pe care niciunul dintre ei nu o știa, însă au reușit să ofere o interpretare de senzație pe scenă. Loredana a ales să meargă mai departe cu Rufus, în timp ce Adi Despot l-a salvat, cel puțin pentru moment, pe Robert Pița, apelând la regula ”Non-stop steal”. Raluca, o altă concurentă salvată grație acestei reguli a părăsit astfel concursul.

Andrada Crețu și Cristian Goaie, din echipa lui Adi Despot, au interpretat piesa „Locked Out of Heaven”, în a doua rundă de confruntări la Vocea României, făcându-l pe jurat să fie mândru de ei.

Cei doi au cules la finalul prestației laudele tuturor antrenorilor, iar Adrian Despot a ales să continue cu Andrada.

Ana Munteanu și Tudor Bilețchi, din echipa lui Smiley, au fost următorii doi concurenți care au intrat la duel. Cei doi, care nu au reușit să se înțeleagă foarte bine la repetiții s-au repliat în timpul prestației de pe scenă, când au interpretat piesa „Runnin`”.

Smiley a fost pus în fața unei decizii dificile, antrenorul alegând, în cele din urmă, să meargă în etapa viitoare cu Ana, în timp ce Tudor a ales să meargă în echipa Loredanie, care a ales, alături de Tudor Chirilă să îl salveze. Astfel, Doina Spătar, salvată în trecut, a ieșit din concurs.

Tudor Chirilă i-a adus față în față în ringrul confruntărilor pe Răzvan și Stelian, pe care în timpul repetițiilor i-a certat pentru că nu știau versurile. În urma prestației, Tudor a ales să îi dea credit pentru etapa următoare lui Răzvan Encuna.

Celălalt concurent, Stelian Ailincăi, nu a fost salvat de un alt antrenor și a părăsit concursul.

Amalia și Neonela, din ”Loredana Team” au continuat seria duelurilor din a doua rundă de confruntări la Vocea României. Ambele au făcut show și au etalat voci demne de etapa viitoare, dar Loredana a ales să meargă mai departe cu Amalia Uruc.


Neonela Duplei nu a fost salvată de nici unul dintre ceilalți trei antrenori, astfel încât aventura sa la Vocea României s-a oprit aici.

Adrian Despot a avut emoții mari, scrie vocearomaniei.protv.ro pana la finalul interpretării celor doi concurenți de la penultimul duel al serii. Valentin Poienariu și Horațiu Haiduc au început în forță și au oferit un moment greu de uitat pe scena de la Vocea României.

În cele din urmă, antrenorul l-a ales pe Valentin pentru etapa viitoare, în timp ce Horațiu a părăsit concursul.

În ultimul duel al serii Smiley a adus în ring două stiluri total diferite, pe Octavian Casian și pe Elena Popa. Cei doi au oferit un moment de neuitat, intepretând piesa „Have You Ever Seen The Rain”.

Antrenorul a ales să continuie cu Octavian, iar Elena Iuliana Popa a fost eliminată de la Vocea României.

După a doua rundă de confruntări la Vocea României cele patru echipe arată astfel:


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Cristian Boureanu știe mai bine ce haine să poarte iubita lui. „Bărbații observă rochiile pentru că se gândesc ce or să dezbrace”


 

Citește mai multe despre adi despot, tudor chirila și Vocea României pe Libertatea.

Comentarii