Mergi direct la conținut »
Dragoș Moștenescu a fost eliminat de la "Ferma vedetelor"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dragoș Moștenescu a fost eliminat de la "Ferma vedetelor"

Dragoș Moștenescu a fost eliminat de la „Ferma vedetelor”

Dragoș Moștenescu a fost eliminat de la "Ferma vedetelor". După un parcurs foarte lung, multă muncă, presiune psihică și controverse, cel mai vesel fermier a fost eliminat ieri seară de la Ferma vedetelor, în urma unui duel cu probe de forță împotriva lui Dinu Maxer.

De Livia Lixandru,

Diferența de forță fizică și-a spus cuvântul, iar Dinu Maxer a reușit să câștige două din cele trei probe de duel. Tania Popa a ales să trimită la duel un băiat pentru a egala balanța dintre sexe din fermă unde au mai rămas doar trei fete. Sigura ei opțiune de duelistă era Rona Hartner, care a găsit talismanul imunității și a fost protejată.

Dragos Mostenescu și Dinu Maxer

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 7.1 puncte de rating și 23.0% share. Aproximativ 1.3 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar în minutul de aur, de la 21:38, peste 1.8 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Sâmbăta aceasta, la 19:30, pe PRO 2, la Ferma după perdea, Monica Bârlădeanu și Andrei Duban vor dezbate cele întâmplate în Ferma vedetelor și eliminarea lui Dragoș Moștenescu după duelul cu Dinu Maxer. Chiar dacă nu a putut ajunge fizic în platoul emisiunii, Dragoș a trimis un mesaj video tocmai de la Londra pentru telespectatori. Andreea Ibacka și Octavian Strunilă le vor arăta telespectatorilor ce discuții au avut Rona Hartner, Dragoș Moștenescu și Dinu Maxer, feriți de ochii celorlalți fermieri, dar și discuția Taniei Popa cu Grațiela Duban. Andrei Duban și Dragoș Moștenescu vor răspunde la întrebările adresate de telespectatori. În urmă cu doar câteva zile, Deea Maxer a părăsit Ferma vedetelor, în urma duelului cu Majda.

Citește și

VIDEO/Cum arată aranjamentul floral de 5.000 de euro pentru o nuntă regală. Olandezul care l-a creat e fascinat de România

 

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close