MENIU CAUTĂ

Dublu Mărțișor cu Holograf: două concerte în aceeași zi

Distribuie

Chiar dacă se împlinesc 40 de ani de la înființarea trupei Holograf, cei cinci muzicieni par să aibă un succes mai mare ca niciodată! După ce peste 4000 de oameni i-au aplaudat la Sala Palatului, de Valentine's Day, în mega-concertul celor mai frumoase balade, Dan Bittman și colegii săi vor să rupă gura târgului la Iași, acolo unde vor susține nu unul, ci două concerte, chiar pe 1 Martie, în ziua Mărțișorului.

Prima cântare, programată la ora 17:30 este sold out, iar pentru cea de-a doua, care va începe la ora 20:00, mai erau doar câteva bilete. „Primăvara începe cu tine” este titlul spectacolului care va aduna fanii ieșeni la Casa de Cultură a Studenților. Pentru doamnele și domnișoarele din Cluj însă, Holograf va concerta pe 8 Martie, la Form Space, de la ora 23:00. Spectatorii vor putea cânta la unison hit după hit cu Holograf. Piese precum „Ochii tai”, „Cât de departe", „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Esti așa frumoasă”, “Ți-am dat un inel” sau „Dragostea mea” vor stârni cu siguranță emoție, amintiri de demult și nostalgii.

„Concertele susținute în asemenea zile au fost o tradiție pentru noi. Am renunțat la această tradiție pentru o perioadă, dar acum revenim la ea cu cea mai mare plăcere. Pentru că melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestor zile și definesc perfect dragostea. Vor fi seri cu cele mai bune balade Holograf”, a declarat solistul Dan Bittman.

„Best Ballads”, cel mai recent concert Holograf de la Sala Palatului, a însemnat un nou succes în cariera trupei. După câțiva ani de când nu au mai celebrat, alături de public, Sărbătoarea Iubirii, cei cinci muzicieni au revenit cu un concert de excepție, în cadrul căruia au cântat baladele emoționante care au bucurat, cu magia lor, generații întregi de indrăgostiți.

Citește mai multe despre Cluj Napoca, concert, Holograf și Iași pe Libertatea.

Comentarii