Mergi direct la conținut »
Duet exploziv între Giani Kiriță și Anca Neacșu. „Vă potriviți de minune”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Duet exploziv între Giani Kiriță și Anca Neacșu. „Vă potriviți de minune”

Duet exploziv între Giani Kiriță și Anca Neacșu. „Vă potriviți de minune”

O ediție spectaculoasă va fi marti seara, la “Vulturii de noapte”, de la ora 23:00, când Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, moderatorii show-ului, oferă invitați de excepție și momente unice.

Cătălin Botezatu, Anca Neacșu (fosta componentă – A.S.I.A.) și Daniel Buzdugan sunt vedetele care au pregătit spectacol memorabil, în editia de marți, 16 aprilie.

Daniel Buzdugan și Anca Neacșu, prinși în jocul serii, denumit generic “Brațe și corp” vor face o reprezentație uluitoare de … mimă. Cele doua vedete vor reproduce, prin gesturile corpului și ale brațelor, o poveste inedită. C

Când corpul grațios al Ancăi Neacșu și mâinile dibace ale lui Buzdugan încep jocul, show-ul se încinge. „Să știți că vă potriviți de minune! De unde stăm noi, din spate, parcă sunteți un întreg!”, le transmite Cătălin Cazacu.

Anca Neacșu va încinge atmosfera pe scena “Vulturii de noapte”, cu un moment live, pe care cântăreața ni-l va oferi. De asemenea, artista va cânta celebra piesă “Dă-mi nopțile înapoi”, împreună cu Giani Kiriță.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

Close
Închide
  Close