MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

După despărţirea de Iulia, Mihai Albu s-a ales cu PORECLA „COTCODAC”!

Distribuie

Cunoscută „pasiunea” Iuliei Albu pentru găina ei, despre care presa a speculat că a fost unul dintre motivele despărţirii lor, oamenii au început să-l tachineze pe Mihai. „Mergeam pe stradă şi în spatele meu, de la nişte neaveniţi, am început să aud „Cotcodac”. M-am făcut că nu aud, am mers mai departe”, a povestit Mihai Albu în emisiunea „Acces Direct”.
De altfel, nu a fost singurul moment în care a fost agasat din cauza fostei sale soţii. Creatorul de pantofi a recunoscut că la cel mai recent târg de nunţi la care a participat, în loc să-l întrebe despre pantofi, viitoarele mirese se interesau despre găina Iuliei Albu.
Divorţul dintre cei doi soţi, care se va pronunţa pe 28 martie, a intervenit pe fondul neînţelegerii cauzate de carierele celor doi. Iulia şi Mihai Albu au fost căsătoriţi de opt ani şi au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Mikaela.
Mihai Albu, fost arhitect, combină matematica, arhitectura şi arta în creaţiile sale, asemănătoare unor sculpturi. Designerul român foloseşte piele franţuzească pe care o decorează cu bijuterii, pene de păsări şi mici bucăţi de oglindă. În 2010, designerul a intrat în World Records Academy, după ce a creat cei mai înalţi pantofi din lume, stabilind cu această ocazie un nou record mondial. Pantofii creaţi de Mihai Albu au fost comparaţi cu „o pereche de zgârie-nori”, având în vedere înălţimea tocurilor. Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept „arhitectul de pantofi al României”, a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora doamnele câştigă în înălţime nu mai puţin de 31 de centimetri. Preţul a fost şi el la înălţime, o pereche de astfel de pantofi costând aproximativ 1.200 de euro.
Iulia Albu este fashion editor şi, totodată, una dintre cele mai controversate şi nonconformiste figuri din showbiz-ul din România. După ce, de-a lungul timpului, a lansat mai multe atacuri la adresa colegilor de breaslă, aceasta a intrat din nou în vizorul presei recent, după ce a apărut în public însoţită de o găină.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii