Actorul, în vârstă de 44 de ani, fost jucător de fotbal american şi fost campion de wrestling, a preluat titlul de la David Beckham, câștigătorul de anul trecut, și apare pe coperta celebrei reviste, , însoţită de textul ”dulce, inteligent şi bine sculptat”.  Acesta acesta este surprins în imagine în timp ce își încordează mușchii pe o plajă, îmbrăcat casual, într-un tricou alb și blugi.

„Sunt onorat și încântat”, a declarat The Rock re rețeaua de socializare Instagram marți, imediat după ce a fost desemnat „Cel mai sexy bărbat în viață pe 2016”.

În plus, în cadrul interviului acordat publicației, Dwayne se pare că are planuri mari de viitor și se se gândește serios să candideze într-o zi pentru fotoliul de la Casa Albă.

„Obișnuiam să răspund în glumă de fiecare dată când eram întrebat asta, însă răspunsul se pare că isca un adevărat interes.  Și așa am început să mă gândesc serios. Oare aș putea să fac o diferență? Aș putea să mă înconjor cu oameni cu adevărat geniali care să mă ajute să iau decizii? Îmi pasă de această țară? Iar când răspunsurile au continuat să vină, da, m-am gândit, că sunt șanse bune să fac asta. Da, într-o zi. Apoi, vom face un alt interviu ca asta”, a răspuns Johnson la întrebarea dacă vrea să devină președintele Statelor Unite.

 

Starul de la  Hollywood a atras mereu  atenția cu fizicul luiimpresionant, acesta măsurând 1,95 metri și având o greutate de 110 kilograme.

 

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine