MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2011 11:24

E clar! Fraţii Viziru nu au noroc cu blondele

Distribuie

Ajuns acum la 35 de ani, Lucian a intrat în showbiz ca solist în trupa Gaz pe foc. Ca şi actor, Lucian a debutat în 2005 în telenovela "Lacrimi de iubire". Cu patru ani mai mic, Augustin a luat-o pe urmele fratelui său şi a debutat tot în aceeaşi telenovelă. Cei doi se pare că au în comun un lucru nu demn de mândrie: nu au noroc la blonde.

Astfel, recentul divorţ dintre Augustin Viziru şi Oana Mareş scoate la iveală faptul că fraţii nu au succes la femeile blonde. După ce cei Oana şi Augustin au stat 11 ani împreună, încă de pe vremea când erau studenţi, cei doi au decis zilele acestea să pună capăt de comun acord unei căsnicii care a durat doi ani. Lui Augustin nu prea-i priesc blondele.

Pe de cealaltă parte, Lucian a avut şi el o relaţie cu Catrinel Sandu aproximativ cinci ani. Conform gurilor rele de la acea vreme, cei doi s-au despărţit în 2004 pentru că blonda l-ar fi înşelat cu prietenul său cel mai bun. Ulterior, Lucian s-a cuplat cu o nouă blondă, Nicoleta Drăgan, solista Hi-Q. Relaţia lor nu a durat prea mult, întrucât actorul a motivat: „ne-am despărţit din cauza mea”.
Lucian a fost o scurtă perioadă de timp şi cu Tania Budi, o blondă celebră din România. Deşi se vorbea despre căsătorie, cei doi nu au fost prea mult timp împreună şi au rămas amici.

Anul trecut, Lucian Viziru a renunţat la burlăcie şi s-a căsătorit cu Ema Becheanu (foto stânga), fosta sa colegă de bancă din liceu. Cei doi s-au cununat după doar patru luni de relaţie şi acum au şi un copil. Spre bucuria lui Lucian, Ema este brunetă şi dacă nu are de gând să-şi schimbe culoarea părului, există toate premisele ca a lor căsnicie să meargă.

Citește mai multe despre Augustin Viziru pe Libertatea.

Comentarii