Mergi direct la conținut »
E din nou gravidă! Poze de senzație cu burtica de 7 luni a Ancăi Serea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > E din nou gravidă! Poze de senzație cu burtica de 7 luni a Ancăi Serea

E din nou gravidă! Poze de senzație cu burtica de 7 luni a Ancăi Serea

Anca Serea radiază de fericire și are un motiv întemeiat: va fi mamă pntru a cincea oară! Peste doar două luni, prezentatoarea TV va aduce pe lume un băiețel. Vedeta TV împlinește astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani și este fericită că visul de a avea încă un copil i se îndeplinește. Ca și la celelalte sarcini, Anca Serea a preferat discreția până a fost asigurată de medic că totul este ok. Gravidă în 7 luni, viitoarea mămică a luat 2 kilograme în greutate, se simte bine și arată excelent, după cum se poate vedea în pictorialul realizat zilele trecute. “Probabil va fi băiețel! Îmi mai doream un copil! Sunt tare nerăbdătoare și mă bucur de fiecare zi. Mama și Adi știau, iar copiii au aflat din a doua lună că vor mai avea un frățior”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.

De Andreea Archip,

Anca Serea și Adrian Sînă s-au căsătorit, anul trecut, în luna noiembrie, ei oficializându-și relația după patru ani. Cuplul nu a ascuns faptul că își mai dorește un copil și iată că era deja pe drum.

“Sunt binecuvântată și recunoscătoare pentru tot ce trăiesc. Îmi doresc să avem un prunc sănătos. Suntem tare fericiți pentru tot ce avem. Am o sarcină ușoara. Copiii sunt nerăbdători să-și vadă surioara sau frățiorul.Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește activitatea mea. Sunt plină de energie și bucurie sufletească. Am achiziționat ceva hăinuțe și accesorii, toate în culori neutre. Suntem puțin încurcați cu amenajările legate de cameră, dar când vom ști sexul precis, vom face și alte lucruri”, ne-a mai spus Anca Serea. Vedeta mai are doi copii – David și Sarah din relația anterioară și alți doi – Noah și Ava Stephanie cu Adrin Sînă.

Citește și: Primele declarații ale Ancăi Serea despre sosirea celui de-al 5 lea copil: “Aștept ultimul semestru!”

 

Close
Închide
  Close