Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

E OFICIAL! ANTONIO BANDERAS şi MELANIE GRIFFITH au anunţat CĂ DIVORŢEAZĂ

De Simona Josan,

Melanie Griffith (56 de ani) s-a luptat ani buni cu abuzul de calmante şi droguri, perioadă în care soţul ei, Antonio Banderas (54 de ani), i-a fost alături. Însă încercările încă nu s-au terminat pentru cei doi. Actorul din Desperados şi blonda au decis să meargă pe drumuri separate, după 18 ani de mariaj, conform unui anunţ oficial făcut de cele două staruri, care au precizat că între ei ar fi intervenit „divergenţe insurmontabile”.
Deşi a fost sprijinul ei în perioada în care Melanie încerca să se lase de droguri, actorul spaniol se pare că a clacat totuşi şi a decis să pună capăt căsnciei, părăsind-o pe actriţă. Acesta a petrecut ultimele săptămâni în ţara natală, alături de câţiva prieteni, în timp ce Melanie a rămas acasă singură, în Los Angeles, cu fiica lor adolescentă, Stella.
La începutul lunii aprilie au existat speculaţii conform cărora Antonio ar fi părăsit-o pe Melanie, zvonuri care acum s-au confirmat.
În urma divorţului, cuplul trebuie să stabilească nu doar custodia fiicei lor adolescente, dar şi cum vor împărţi averea de 65 de milioane de dolari.
Foto: Hepta

Close
Închide
  Close