MENIU CAUTĂ
12 Dec. 2018 13:55

E oficial: Bobby Păunescu și Alice Peneacă au divorțat

Distribuie

S-a pronunțat divorțul dintre Bobby Păunescu și Alice Peneacă. Cei doi merg pe drumuri diferite după aproape doi ani de căsnicie.

 

Bobby Păunescu și modelul Alice Peneacă au format o familie timp de aproximativ doi ani. Acum, drumurile lor s-au separat. Magistrații au pronunțat divorțul dintre cei doi.

Luni, în data de 10 decembrie 2018, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au dat sentința definitivă în procesul pe care fotomodelul l-a deschis în luna iulie a acestui an.

Magistrații au declarat desfăcută căsătoria dintre Bobby Păunescu și Alice Peneacă, pe baza acordului celor două părți.

„Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea astfel cum a fost precizată. Declară desfăcută căsătoria încheiată între părţi la data de 18.07.2015 şi trecută în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov sub nr. …, prin divorţ pe baza acordului părţilor. Dispune înaintarea prezentei hotărâri către Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov pentru efectuarea cuvenitelor menţiuni pe actul de căsătorie. Dispune ca reclamanta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de Peneacă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 10.12.2018”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2.

„Din păcate, așa este viața, cu bune și cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate”, a declarat Bobby Păunescu pentru cancan.ro.

Citește și: „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici miros»

 

Citește mai multe despre alice peneaca, bobby păunescu, declaratie, oficial și Sentinţă pe Libertatea.

Comentarii